HOTSPOT

HOTSPOT på Dansk Kemidatabase udsat

UDSKUDT - nye datoer følger senere

Gratis arrangement ’HOTSPOT på Dansk Kemidatabase’ for arbejdsmiljøledere, QEHS-managere og kemiansvarlige.

Kom og bliv klogere på Dansk Kemidatabase 

Emnerne er

Dagens program

13.00Kaffe og networking - møde kemikerne bag Dansk Kemidatabase
13.30Velkomst og hurtig tilbageblik på regelændringerne ved arbejde med kemiske stoffer
13.45Præstentation af Dansk Kemidatabase
14.25Pause med kaffe og networking
14.45Abonnementstyper og ekstra funktioner
15.30Afslutning - tak for i dag

Lidt mere om dagens program

Hurtigt tilbageblik på regelændringerne ved arbejde med kemiske stoffer
Velkomst og et tilbageblik på ændringerne i reglerne fra 1. juli 2019 med farvel til arbejdspladsbrugsanvisninger til fokus på kemisk risikovurdering af, bl.a. processer samt instruktion og oplæring. Vi samler op på erfaringer fra det sidste halve år, og de udfordringer virksomhederne oplever ved skiftet.

Præsentation af Dansk Kemidatabase
Vi præsenterer Dansk Kemidatabase og viser, hvordan den kan lette dit arbejde med kemiske produkter ved at tage nogle af de svære valg for dig. Dette gøres bl.a. ved at sikkerhedsdatabladenes piktogrammer, faresætninger og indholdsstoffer omsættes til en overskuelig farvekode: grå, gul eller rød. Dette giver virksomheden et hurtigt overblik over fordelingen af virksomhedens kemiske produkter, fx i forhold til sundhedsfare og miljø. Farvekoden gør det også nemmere for virksomheden at substituere et farligt produkt med et mindre farligt, når der søges i systemets frit tilgængelige liste med knap 15.000 forskellige kemiske produkter.

Kom og se, hvordan farvekoden hjælper vores brugere under udarbejdelsen af de kemiske risikovurderinger. Se også et udsnit af andre funktioner, som kan lette dit arbejde med kemiske produkter, mens de er på virksomheden:

  • Myndighedslister
  • Etiketmodul
  • Interne lister
  • QR-koder
  • Audit

Tilgængelighed – Medarbejdere kan tilgå Dansk Kemidatabase på forskellige måder. Det kan ske via web-app, scanning af QR-kode eller stregkode. Der er desuden mulighed for anonym læseadgang.

Abonnementstyper og ekstra funktioner
Med et abonnement på Dansk Kemidatabase bestemmer du selv, hvor mange brugere og arbejdssteder, du vil have tilknyttet virksomheden – uden merbetaling. Abonnementet sættes sammen, så det giver mest mulig værdi for virksomheden, da vi i Dansk Kemidatabase tror på skræddersyede løsninger.

I Dansk Kemidatabase er vi meget bevidste om, at arbejdet med de kemiske produkter ikke kun sker, mens de kemiske produkter er på virksomheden, men også når de skal ind/ud af virksomheden, og hvis de skal transporteres mellem lokationer.

Se funktioner i Dansk Kemidatabase, som kan hjælpe dig med netop denne del af arbejdet:

  • Transportdokumenter (farligt gods)
  • Hotline
  • Årsrapporter
  • Kran-vurderinger

 

Arrangementet er gratis.

HOTSPOT afholdes:

Den 16. marts 2020 i Aalborg – udskudt

Den 18. marts 2020 i Aarhus – udskudt

Den 24. marts 2020 i Kolding – udskudt

Den 26. marts 2020 i Allerød – udskudt

Tilmelding er efter ’først-til-mølle’ princippet. Arrangementet er gratis, men da vi udbyder et begrænset antal pladser, faktureres udeblivelse med kr. 500 pr. deltager.

Max 3 deltagere pr. virksomhed.