2 erhvervspsykologer til Joblife (Allerød)

To erhvervspsykologer med stærk faglighed og organistionsindsigt søges

Stillingerne
Vil du være med til at skabe det bedste arbejdsmiljø og skabe værdi for virksomheder og medarbejdere i Danmark? Og har du erfaring med at rådgive virksomheder og organisationer indenfor psykisk arbejdsmiljø på alle niveauer? Så er du måske en af vores to nye kolleger i vores afdeling i Allerød.

Et godt arbejdsmiljø er forudsætningen for stabilitet, sikkerhed, sundhed og tryghed på arbejdspladsen. I Joblife arbejder vi for at skabe det bedste arbejdsmiljø overalt i Danmark.

Vi er her for at gøre en forskel og skabe værdi for både mennesker og virksomheder, og vi gør vores bedste for at løse de udfordringer, vores kunder har. Sammen med vores kunder kan vi forebygge og forhindre nedslidning, ulykker og sygdom. Det, vi gør, påvirker menneskers arbejdsliv og virksomheders eksistensgrundlag. Det ansvar tager vi dybt seriøst.

I Joblife oplever vi stor vækst inden for området ”psykisk arbejdsmiljø”. Derfor søger vi to erfarne erhvervspsykologer, som sammen med resten af teamet kan udvikle, rådgive og levere resultater, der gør en positiv forskel for vores kunder.

Opgaverne spænder bredt og kan bl.a. være organisationsudvikling, samarbejde, konfliktløsning, kulturforandring, stressforebyggelse, ledersparring, procesfacilitering, undervisning, personsamtaler, coaching og meget mere.

Hvad søger vi hos dig, og hvad tilbyder vi
Du har en bred og solid erfaring som konsulent inden for psykisk arbejdsmiljø, og vi forventer og forestiller os, at du:

  • Er udannet cand.psych. eller beslægtet – meget gerne cand. psych. aut., men ikke et krav.
  • I dag er konsulent – evt. selvstændig eller intern konsulent i en større virksomhed.
  • Ved, hvad det kræver at være konsulent og navigere i spændingsfeltet mellem opgaver og drive nye projekter og opdyrke nye kunder.
  • Motiveres af kundekontakt, hvor du sammen med kunden er god til at analysere og afdække kundens behov og efterfølgende er i stand til at gennemføre implementeringen sammen med kunden.
  • Motiveres af spændende og faglige opgaver hos nye såvel som eksisterende kunder.
  • Har bred erfaring med organisations- og erhvervspsykologiske opgaver samt undervisning af både mindre og større forsamlinger.
  • Har erfaring med individuelle samtaler, ledersparring og coaching.
  • Trives i maskinrummet og kan formulere dig præcist på både dansk og engelsk.
  • Har erfaring med og trives med at samarbejde med mennesker på alle niveauer, hvilket betyder, at du kan navigere på alle niveauer i en organisation.

Som person er du nysgerrig, udadvendt, sympatisk, initiativrig, struktureret og god til at lytte. Og så er du en god og hjælpsom kollega.
I Joblife er vi stolte af hinanden og vores arbejdsplads, hvor alle ansatte spiller en vigtig rolle internt såvel som for vores kunder. Hver dag lærer vi af hinanden, vi lærer sammen, løfter i flok og tager vores egen medicin angående et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af vores stærke tværfaglige fællesskab i en virksomhed med engagerede kollegaer – vi har god humor, der er højt til loftet og vi sikrer fleksibilitet i dit arbejdsliv.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommerciel direktør Jonas Janholt Waarst på telefon 6130 8080 eller jjw@joblife.dk.

Send os en ansøgning
Send din ansøgning med CV til ovenstående mailadresse. Vi afholder samtaler løbende.