Kommerciel leder til Joblife Øst, Allerød

Joblife a/s søger en udadvendt og kommercielt stærk konsulent, der vil trives med en blanding af ledelses- og kundeopgaver i en organisation, og som brænder for at skabe sunde, sikre og engagerede arbejdspladser.

Kommerciel leder søges til Joblife

Stillingen
Som leder for Joblife Øst vil du og dit team skulle sikre, at vores forretning på Sjælland vokser. Vi er pt. 5 konsulenter i Allerød og planlægger at skulle være mange flere. Vi samarbejder med Niras og kollegerne fra de andre Joblife kontorer i Vest og dækker hele Danmark. Du vil også indgå i Joblife’s ledergruppe og deltage i udrulningen af Joblife’s vækst- og udviklingsambitioner.

Hvad søger vi hos dig
Du er konsulent med solid erfaring indenfor ledelse, sundhed og sikkerhed/HSE og har ledelseserfaring. Din faglige baggrund kan være erhvervspsykolog, arbejdsmiljøspecialist, underviser eller lignende. Du taler og skriver engelsk og har et godt netværk.

Som person er du proaktiv, løsningsorienteret, udadvendt og har et godt humør. Du er kundefokuseret og kan sikre motivation og resultater blandt vores øvrige konsulenter i Allerød.

Om jobbet
Dine kommende arbejdsopgaver i Joblife vil bestå af salg, ledelse og kunderådgivning indenfor dit eget specialefelt eller som deltager i tværfaglige opgaver på tværs af Joblife.

Vi kan tilbyde dig muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab i en virksomhed med kollegaer, som brænder for at forbedre arbejdsmiljøet og resultaterne hos vores kunder. Omgangsformen er åben og uformel med stor gensidig tillid og respekt.

Bliv del af en rådgivningsvirksomhed i udvikling

Joblife, som i 2019 blev selvstændiggjort fra Niras, har lagt en vækst og udviklingsstrategi for de kommende år. Ambitionen er at være førende indenfor rådgivning til kunderne om deres arbejdsmiljø og at vi skal være flere kolleger. Joblife er aut. arbejdsmiljørådgiver indenfor alle kompetencer og brancher i Danmark. Vi er landsdækkende med pt. 35 specialister i Allerød, Kolding og Århus, hvorfra vi dagligt hjælper mere end 1300 kunder hovedsageligt indenfor industri, byggeri og offentlige organisationer.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm.dir. Jan Steenhard på telefon 22236201 eller jfs@joblife.dk.

Send os en ansøgning

Send din ansøgning med CV til adm.dir. Jan Steenhard på jfs@joblife.dk