God økonomi i ledelse, sundhed og arbejdsmiljø

Virksomheder og organisationer med god ledelse, sunde og energiske medarbejdere og et velfungerende arbejdsmiljø klarer sig bedst. Disse arbejdspladser er mere robuste og bedre i stand til at håndtere forandringer og udfordringer end arbejdspladser med kritiske forhold. Men hvordan gør man?

I ALECTIA har vi mere end 25 års erfaring som arbejdsmiljørådgiver. Vi har udviklet en række unikke koncepter og metoder til at nedbringe sygefraværet og styrke produktiviteten i såvel offentlige som private virksomheder og organisationer – og det kan ses på økonomien.

“Det gode liv” booster bundlinjen hos Lån & Spar

Vi betragter medarbejderne som virksomhedernes vigtigste ressource og vil meget gerne i dialog med dig om, hvordan vi kan styrke din virksomhed gennem dine medarbejdere – ligesom vi har gjort hos Lån & Spar. Se filmen og bliv inspireret:

ALECTIA og Lån & Spar iværksatte i 2009 arbejdsmiljøprojektet ”Det gode liv”. Siden da er medarbejdernes fysiske form og helbred forbedret markant, sygefraværet er halveret, og produktiviteten er øget. Samtidig er bankens overskud steget fra 0 kr. i 2007 til 100 mio. kr. i 2012.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev