Hvorfor er Corona virus så farligt?

Corona foredrag: Få faglig viden om sygdom, behandling og forebyggelse

Smitteforebyggelse bliver en fast del af fremtiden for virksomheder, og det er derfor vigtigt at være klædt på til denne opgave med reel faglig viden. Vores erfarne biolog Henrik Harboe har gennem hele Corona-krisen fulgt med i den publicerede lægefaglige viden om COVID-19, og han kan samlet præsentere og formidle denne viden til brug for virksomheder med forebyggelse som fokus.

  • Hvad kan vi gøre i virksomheden med rengøring, desinfektion, regulering af adgangsveje, afskærmning, zoneopdeling og værnemidler?
  • Hvordan virker mundbind egentlig i relation til filter masker som vi kender fra industrien?
  • Hvor er vi henne med hensyn til vaccinerne, og hvordan tror vi verden ser ud om et år?

Arbejdsmiljøuddannelse

Via oplæg formidler Henrik Harboe en grundlæggende og faglig fyldestgørende viden om Corona mht. smitte, behandling og ikke mindst forebyggelse. Deltagerne får dermed et godt fagligt grundlag for at kunne lave en biologisk APV, og Henrik vil kunne bistå med at fastlægge den forebyggelse, der passer til jeres virksomhed i fremtiden.

Uddannelse om Corona og smitteforebyggelse er et godt emne som supplerende uddannelse til arbejdsmiljøorganisationen, der årligt skal tilbydes 1½ dage efteruddannelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev