Skærmarbejde hjemme – forebyg at få nerven i klemme

Skærmarbejde hjemme - forebyg at få nerven i klemme

Kom på online kursus og bliv klædt på til at kunne arbejde hjemmefra

Som deltager får du indsigt og viden om hvordan du indretter dig bedst muligt og forebygger de ergonomiske udfordringer, der er ekstra aktuelle med de ofte begrænsede muligheder, der er derhjemme. Der vil være råd og guidelines for, hvordan du som medarbejder får indrettet dig bedst mulig under eget tag, således arbejdsdagen ikke bliver en ergonomisk hurdle.

Kursets indhold vil både kunne hjælpe dig selv og resten af familien i forhold til at optimere de ergonomiske forhold i sofaen, ved sofabord, køkkenbord eller spisebord…

  • På dette webinar får du en kort og forklarende gennemgang af de ergonomiske udfordringer vi skal tage højde for, når vi nu er placeret hjemme med vores arbejde.
  • Anatomisk forklaring på hvorfor vi bør være opmærksomme på at tage grundigt hensyn til vores arbejdsstilling under skærmarbejdet (hjemme).
  • Fysiologisk forklaring på hvad der sker i langvarige fastlåste arbejdsstillinger og hvor stor et udbytte det giver med små aktive pauser.
  • Vi tager udgangspunkt i de muligheder der er hjemme med almindelige møbler og interiør, og hvordan vi bedst mulig løser denne udfordring ergonomisk.
  • Desuden vil der også være øvelser for kredsløb og bevægelighed med forklaring på hvorfor det betaler sig for os alle med aktive pauser – også når vi sidder hjemme.
  • Mød op online og få lidt inspiration til skærmarbejde – på virtuelt glædeligt gensyn.

Målgruppe
Onlinekurset er målrettet til alle medarbejdere, der arbejder en stor del af dagen foran skærmen og fra tid til anden gør det hjemme fra, på en ”flyvearbejdsplads”, mødelokale eller et andet sted end dit faste skrivebord.

Interesseret i kurset?
Kontakt én af vores konsulenter