Erfaren arbejdsmiljøkonsulent med ekspertise indenfor maskinsikkerhed og støj til vores Kolding-kontor

Vi søger en udadvendt og fagligt stærk konsulent med erfaring indenfor maskinsikkerhed, støj og andre tekniske fagligheder til styrkelse og udvikling af Joblife.

Stillingen
Som arbejdsmiljøkonsulent vil du arbejde både med rådgivning og undervisning indenfor det tekniske område, hvor du skal samarbejde med andre konsulenter indenfor arbejdsmiljøområdet, ligesom vi samarbejder med NIRAS om tværfaglig rådgivning til procesindustrien, byggeri, forsyninger m.v. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Kolding.

Hvad søger vi hos dig
Vi søger en person med erfaring indenfor maskinsikkerhed, risikovurderinger og CE-mærkning til at være seniorkonsulent på det tekniske område. Erfaring og viden indenfor støj, støjmåling samt akustik vil være en fordel, ligesom viden indenfor andre tekniske arbejdsmiljøemner samt en bred faglig basisviden om arbejdsmiljø er en fordel. Din uddannelse er formentlig maskinmester, maskiningeniør, el-ingeniør eller lignende. Ligeledes er du en rutineret PC-bruger samt taler og skriver teknisk engelsk.

Som person er du proaktiv, løsningsorienteret, udadvendt og har et godt humør. Du bevarer overblikket i en travl hverdag og udviser den nødvendige fleksibilitet, selvstændighed og dynamik for at bidrage til den fortsatte udvikling af vores virksomhed.

Om jobbet
Dine kommende arbejdsopgaver indenfor maskinområdet kan være arbejdsmiljøgennemgange, rådgivning indenfor maskinsikkerhed, udarbejdelse af brugerdokumentation, CE-mærkning og kravspecifikation ved indkøb samt undervisning. Desuden vil det være måling, rådgivning og undervisning indenfor støj, og med en bred viden om arbejdsmiljø vil du skulle deltage i andre typer opgaver indenfor arbejdsmiljø bl.a. i et samarbejde med andre konsulenter.

Vi kan tilbyde dig muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab i en virksomhed med kollegaer, som brænder for den gode rådgivning af vores kunder. Omgangsformen er åben og uformel med stor gensidig tillid og respekt.

Bliv del af en rådgivningsvirksomhed i udvikling
Joblife er en landsdækkende autoriseret konsulent- og rådgivningsvirksomhed med over 40 års erfaring og ca. 40 kollegaer. Vi har kontorer i Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense og Allerød, hvorfra vi rådgiver virksomheder, organisationer og offentlige arbejdspladser om arbejdsmiljø indenfor alle fagområder. Du kan læse mere på www.joblife.dk.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Hanne Lybech Jensen på telefon 30 10 96 97.

Send os en ansøgning
Send din ansøgning med CV til afdelingsleder Hanne Lybech Jensen på hlje@joblife.dk.