POWERBREAK

POWERBREAK

POWERBREAK er et træningsprogram for hver dag i ugen, hvor du bliver guidet til 5 øvelser på hver 1 minut. 

Elastiktræning er "win win"

Elastiktræning styrker mange vigtige muskelgrupper og reducerer både muskelsmerter og spændingshovedpine. Forskning viser, at elastiktræning kan øge produktiviteten, reducere sygefraværet og skabe arbejdsglæde, trivsel og velvære. Elastiktræning i arbejdstiden kommer derfor både medarbejdere og virksomheden til gode. Og som en ekstra bonus styrker desuden også det sociale fællesskab på arbejdspladsen.

NIRAS POWERBREAK træningsprogram

Træningsprogram i din kalender

Programmet lægges ind i kalenderen, således der hver dag dukker en reminder op med et link til dagens træning. Øvelserne er tilrettelagt medarbejdere med stillesiddende arbejde, men kan også bruges af andre i f.eks. produktion eller lager.

Få uddannet en træningsmotivator

Det er en god idé at have en eller flere kolleger, der som superbrugere tager ejerskab over aktiviteten og bliver en motivator på kontoret, så træningen bliver fastholdt. Vi tilbyder kurser for elastik superbrugere, der kan holde gang i øvelserne på kontoret. På kurset får man en indsigt i, hvad elastikøvelserne kan gøre for kroppen, og hvordan man motiverer ens kolleger.

Se inspirationsartikler om brugen af POWERBREAK

Det lyder interessant - hvem skal jeg tage fat i for at høre mere?

Er I interesseret i at få lidt mere information om programmet, og hvordan det kan implementeres hos jer, så er I meget velkomne til at tage fat i Lasse Boo Hartmann.