Laborant, bioanalytiker eller lign. til arbejde i kemidatabase

Vi søger en systematisk og ansvarsbevidst medarbejder til at arbejde med vores kemidatabase, der håndterer sikkerhedsdatablade og kemiske risikovurderinger.

Stillingen

Som medarbejder i Joblife, bliver du en del af en landsdækkende rådgivningsvirksomhed, som bidrager til at skabe sunde, sikre og engagerede medarbejdere hos vores kunder, og du vil blive en del af et fagligt miljø med 14 kemikere.

Du vil i samarbejde med vores kemikere arbejde med løbende udvikling, support og vedligeholdelse af vores kemikaliestyringssystem Dansk Kemidatabase, som bl.a. omfatter udarbejdelse af skriftlige instruktioner (kemiske risikovurderinger).


Hvad søger vi hos dig

Du har en baggrund som laborant, laboratorieassistent eller bioanalytiker og stor interesse for at arbejde med instruktioner til kemiske stoffer og produkter i en database.  Du er systematisk, selvstændig, ansvarsfuld, struktureret og disciplineret. Den ugentlige arbejdstid er 30 – 37 timer. Du har stor grad af indflydelse på planlægning af dine opgaver, ligesom der er mulighed for hjemmearbejdsdage.

Om jobbet

Vi søger en medarbejder, der vil hjælpe os med:

  • Udarbejdelse af kemikalieinstruktioner (kemiske risikovurderinger) i vores kemikaliestyringssystem Dansk Kemidatabase
  • Vedligeholdelse og revision af kemikalieinstruktioner
  • Kontakt til leverandører af produkter i Dansk Kemidatabase

Du vil blive oplært i systemet ”Dansk Kemidatabase”, og der vil være en grundig oplæring i at udarbejde kemikalieinstruktioner og de krav, vi stiller til informationerne deri.

Læs mere om Dansk Kemidatabase

 

Bliv del af en rådgivningsvirksomhed i udvikling

Joblife er associeret med NIRAS. Vi er blandt de førende autoriserede arbejdsmiljørådgivere i Danmark og er i gang med at udrulle firmaets vækstplan. Vi har medarbejdere i Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense og Allerød, og vi løser opgaver for store og små kunder i hele Danmark.

Vi er mere end 40 medarbejdere og har planer om at vækste i de næste år.
Du får som medarbejder mulighed for at præge denne udvikling, og vi tilbyder vores medarbejdere stor fleksibilitet, faglige udfordringer samt frihed under ansvar.

 

Vil du gerne høre mere om stillingen?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af afdelingslederne:

Hanne Lybech Jensen (Kolding) Mobil 30109697 eller Email: hlje@joblife.dk

Jonas Janholt Waarst (Allerød) Mobil 61308080 eller Email: jjw@joblife.dk

Kim Lundsgaard Jensen (Aarhus) Mobil 28356521 eller E-mail (klj@joblife.dk)

 

Send os en ansøgning

Send din ansøgning med CV til en af ovenstående afdelingsledere afhængig af, hvilken afdeling du søger job i. Vi afholder samtaler løbende.