Erfaringer med substitution af uønskede kemiske stoffer – gratis seminar

Center for Cirkulær Kemi

Center for Cirkulær Kemi har samlet en række spændende oplægsholder til at fortælle om deres erfaringer med at substituere og dermed en grønnere og mere bæredygtig produktion. Bollerup Jensen A/S, Tarm fortæller om et grønt produkt, der finder anvendelse bl.a. i byggesektoren, mens Soudal i Vejle formidler erfaringer med substitution af kemikalier i fugemasser til byggeriet, og hvordan det påvirker muligheden for genbrug af byggeaffald.

Der er desuden faglige oplæg fra specialister i Joblife og NIRAS, der driver Center for Cirkulær Kemi for Miljøstyrelsen, ligesom der bliver workshop for deltagerne på seminaret.

Kom til gratis seminar

Seminaret afholdes d. 1. september hos NIRAS i Aalborg.
Mødet afholdes i henhold til gældende COVID-19 retningslinjer.

Se programmet og tilmeld dig her

Center for Cirkulær Kemi

Miljøstyrelsen har sat Center for Cirkulær Kemi i verden for at inspirere og hjælpe danske virksomheder med at substituere uønsket kemi med bedre alternativer. Centret drives af NIRAS. For at skabe de bedste resultater stiller vi mange forskellige fagligheder til rådighed for motiverede virksomheder: Kemikere, proces- og byggerieksperter, arbejdsmiljøfolk, samfundsøkonomer, kommunikationsfolk og antropologer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev