ALECTIA JOBLIFE – nyt divisionsnavn og ny profil

I dag får ALECTIAs division for Ledelse, Sundhed og Arbejdsmiljø nyt navn, ny visuel identitet og ny hjemmeside. Det har vi set frem til at dele med dig, og det er derfor med stor glæde, at vi præsenterer: ALECTIA JOBLIFE.

Du får lettere ved at finde os

Vi har længe ønsket at være mere synlige i markedet. Stå stærkere. Øge genkendeligheden. Og for vores kunder har vi ønsket at gøre det nemmere at finde relevant information om vores ydelser og vores konsulenter. Resultatet er vores nye hjemmeside www.nirasjoblife.dk og den tilhørende visuelle identitet, der skal positionere os stærkt i markedet inden for arbejdsmiljørådgivning.

Vi giver dig stærk rådgivning om livet på jobbet

Navnet ”ALECTIA JOBLIFE” beskriver på en enkel måde den tilgang, vi har, når det gælder vores ydelser og de opgaver, vi hjælper vores kunder med. Vi vil være den førende rådgiver omkring livet på jobbet – deraf JOBLIFE. Samtidig understøtter vores nye navn også vores mission;

Sammen med vores kunder skaber vi sikkerhed, sundhed, trivsel og produktivitet på jobbet.

Du kan nemt finde den rådgiver, der kan hjælpe dig

Vi håber selvfølgelig, at du på vores nye hjemmeside finder relevant information i forhold til de udfordringer, du møder på arbejdsmiljøområdet – og bliver inspireret til at arbejde med netop det, der kan forbedre joblivet hos jer. Hjemmesiden bliver omdrejningspunktet for vores aktiviteter, og du kan nu, på en enkel og overskuelig måde, finde nyheder, relevante referencer fra tidligere projekter og ikke mindst kontaktoplysninger på de konsulenter, der besidder opdateret faglig viden i forhold til dine behov.

Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde og håber, at du også fremover vil tage godt imod vores kompetente konsulenter.

Jacob U. Sachse, direktør

Konsulenter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev