Supp16 2.0: Fælles arbejdsmiljøuddannelse med individuelt udbytte

Uddannelsesdagen blev en kæmpe succes, og tilslutningen var så stor, at en lang række virksomheder ikke nåede at få plads. Derfor tilbyder vi nu en ny mulighed for at komme med på den konferencelignende uddannelsesdag, hvor arbejdsmiljø- og MED-organisationerne sammen kan tage på uddannelse og alligevel få individuel faglig viden med hjem.

Supp16 er et spændende tilbud om supplerende uddannelse til private og offentlige virksomheder. Med tre plenumoplæg og 16 valgfri workshops, der spænder vidt fagligt, er der noget for virksomheder med alle slags behov for indhold og erfaring – offentlige som private, store som små.
Vi har endnu en gang allieret os med den inspirerende foredragsholder Torben Wiese, hvis plenumoplæg ”Bryd vanen og nå nye resultater” var bragende populært. Torben giver dig opskriften på, hvordan du kan bryde dine vaner og derigennem opnår et bedre arbejdsmiljø.
Du kan også høre HR- og kommunikationsdirektør i ALECTIA, Carsten Vejre, fortælle om, hvorfor arbejdsmiljø er en god investering, og sidst på dagen sætter Lasse Boo Hartmann fokus på, hvordan du bringer dagens læring i spil i din egen organisation.

På de 16 valgfri workshops undervises du af vores kyndige arbejdsmiljøkonsulenter, der har masser af praktisk erfaring på de forskellige områder. Vælg mellem følgende workshops:

Formiddag
– Nudging – et lille venligt skub
– Kom i mål med en god årsplan
– Styr på kemien
– Kom godt i gang med psykisk arbejdsmiljø
– Forebyg og håndter stress
– Lær det fra starten – instruktion og oplæring
– Rejs dig op!
– Styr på risikovurdering og ulykkesanalyse
Eftermiddag
– APV på mange måder
– Forebyg mobning – grib ind!
– Gør det tunge arbejde lettere
– Indeklimaets ABC – i storrum
– Psykisk robusthed – hvad skal der til?
– Kommuniker dig ud af konflikterne
– God sikkerhedskultur – hvordan?
– Pas på dit liv, mand!

Supp16 er et tilbagevendende supplerende uddannelsestilbud fra ALECTIA.

Du kan læse mere om vores mange andre spændende uddannelsestilbud inden for arbejdsmiljø her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev