Stor deltagelse på årets supplerende arbejdsmiljøuddannelse SUPP18

Stor deltagelse på årets supplerende arbejdsmiljøuddannelse, SUPP18

Næsten 400 medlemmer af arbejdsmiljøorganisationer har i august/september været på 2 afholdte SUPP18-dage, som er en del af de 1½ dages supplerende uddannelse, som arbejdsmiljøgrupper årligt skal tilbydes.

Omdrejningspunktet i SUPP18 er 12 valgfrie workshops, så deltagerne selv kan sammensætte deres individuelle uddannelse. Rigtigt mange deltagere angiver, at hovedårsagen til at de vælger Supp18 er, at de netop kan tage på uddannelse som en gruppe, men alligevel få opfyldt individuelle ønsker. Desuden angiver de, at der er mange workshops at vælge imellem, er en anden god årsag.

Kompetenceplanlægning var et af de emner, som deltagerne hørte mere om på SUPP18. Lasse Boo Hartmann underviste i emnet bl.a. ved brug af en 3-trins raket og værktøjet ’Kompetencenettet’.

Der var i øvrigt en stor spredning på de forskellige workshops faglighed, så det var muligt at finde emner indenfor både fysisk og psykisk arbejdsmiljø, samt struktur og metodemæssige områder.

Planlægning af SUPP19 er allerede i gang, hvor deltagernes feed-back aktivt bruges. I 2019 vil uddannelsen blive afholdt på et nyt kursussted på Sjælland, så der er plads til endnu flere deltagere, og vi derved ikke skal skuffe nogle med ’alt optaget’.

Inspiration til det daglige arbejde med arbejdsmiljøet - en god øjenåbner

For en entreprisevirksomhed som NemByg, hvor dagligdagen byder på forskellige udfordringer i forhold til arbejdsmiljøet, er det at komme på Supp18 en god øjenåbner, i forhold til hvor vi som virksomhed kan sætte ind med forbedringer. Opdelingen af dagen med de forskellige workshops, giver mulighed for at hente en masse inspiration hjem til virksomheden. Vi er altid mindst tre deltager fra vores arbejdsmiljøorganisationen, og dermed får vi masser af sparring, dialoger og konkrete værktøjer med hjem, som er til gavn i arbejdet med vores arbejdsmiljø i NemByg. Der er ligeledes stor mulighed for at skabe et netværk, og tale med andre virksomheder, som griber arbejdsmiljøet an på forskellige måder, der sker en stor videns udveksling i løbet af dagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev