Bliv en del af teamet

Som en af landets førende arbejdsmiljørådgivere søger vi løbende nye talentfulde kolleger til vores team. Er du ambitiøs og dygtig inden for dit fag, har du måske noget konsulenterfaring og ønsker at udvikle dig i et stærkt fagligt og socialt miljø, så hører vi meget gerne fra dig.

Ledige stillinger

Erfaren arbejdsmiljøkoordinator til rådgivningsfirma i vækst

Allerød

Konsulent til rådgivning af kemisk arbejdsmiljø

Allerød

Arbejdsmiljøkonsulent med bred teknisk baggrund

Allerød

Uopfordret ansøgning

Spørgsmål om ansøgninger

Sender du en ansøgning vedr. et jobopslag, vil du få en ”tak for ansøgning”- mail ret hurtigt. Herefter vil vi gennemgå indkomne ansøgninger, kalde nogle til samtale og endelig vil alle få et svar.

Processen kan ske løbende i forhold til et jobopslag.

Ved ansøgning på et jobopslag indkaldes ansøgeren til en samtale, sædvanligvis med afdelingslederen, men andre kan også deltage. Der afholdes ofte endnu en samtale, før der laves en kontrakt.

Hvordan foregår onboarding i Joblife? Joblife har et fastlagt onboardingforløb med intro af afdelingslederen, en mentor, ledelsen, arbejdsmiljørepræsentanten m.fl.

En nyansat kollega er ofte under introen med på opgaver med kollegaer med samme faglighed, men også med kollegaer med en anden faglighed for at styrke det tværfaglige og kollegiale. Der afholdes desuden forskellige introkurser afhængig af faglighed.

Der afholdes opfølgningsmøder 1, 3 og 6 måneder efter ansættelsen, ligesom der afholdes årlige MUS-samtaler inkl. fastlæggelse af en udviklingsplan.

Uopfordrede ansøgninger håndteres af den lokale afdelingsleder, som sammen med direktøren vurderer ansøgningen.

Vi er altid interesseret i kvalificerede ansøgere.

Uopfordret ansøgning

Vi modtager altid gerne din ansøgning og CV.