Ledelse og bestyrelse

Ledelsen og bestyrelsen hos Joblife a/s

Joblifes bestyrelse

Bestyrelsen i Joblife består af:

Finn Rosenthal, bestyrelsesformand

Cand. Scient. i human fysiologi og idræt fra Københavns Universitet, medejer i Joblife, formand og medejer af Rungsted Seier Capital Ishockey, bestyrelsesmedlem og medejer af Paradis Is. Tidligere stifter og adm. Dir. i Medicinsk TestCenter, udviklingsdirektør i Falck koncernen og partner i Executive Capital.

Poul Erbo Mortensen, bestyrelsesmedlem

Cand. Phil i Samfundsfag fra Syddansk Universitet, bestyrelsesformand i Traffil og Nordic og Formue og Investeringspleje A/S, bestyrelsesmedlem i Activ Care A/S og Psykiatri Plus A/S. Tidligere EVP i Falck koncernen, adm. Dir. for HOFOR samt COO for Codan og TryggHansa forsikringsselskaber.

Jan F Steenhard (adm. dir.), bestyrelsesmedlem

Civiløkonom fra Copenhagen Business School, medejer i Joblife, formand i Brancheforeningen af Arbejdsmiljørådgivere, næstformand i Health Tech Hub Copenhagen, formand og medejer af Paradis Is. Medstifter og tidligere CEO i Falck Healthcare, tidligere partner i DeVries Management og Executive Capital og datterselskabsdirektør i Dagrofa koncernen.

Jonas Janholt Waarst (kommerciel direktør), bestyrelsesmedlem

Cand. Merc. fra Copenhagen Business School, medejer i Joblife, bestyrelsesmedlem i Dansk Miljørengøring. Tidligere kommerciel direktør i Alleris Hamlet privathospitaler, Falck Healthcare og SOS International

Få mere viden om vores ledelse og bestyrelse.

Få mere information om vors organisation, kontakt Jan.