3 nye ergonomiske film til Mejeriindustrien

NIRAS JOBLIFE har i samarbejde med Mejerindustriens Arbejdsmiljøudvalg, MIA færdiggjort tre nye film i rækken af ergonomiske film med fokus tunge løft, arbejdspladsens indretning og træk og skub.

Arla Foods, Christiansfeld Mejeri har lagt lokation til optagelserne, som foregik i værkstedet, i distributionen og i terminalen.

Som supplement til filmene er der udarbejdet faktaark, som sammen med filmene kan bruges af arbejdsmiljøgrupperne i deres arbejde med at fremme de ergonomiske forhold. Se det samlede materiale her.

Se filmene ved at trykke på billederne nedenfor.

Et godt arbejdsmiljø er en væsentlig forudsætning for at have en sikker arbejdsplads, og det gode arbejdsmiljø starter med den enkelte medarbejder. Derfor har vi stort fokus på ergonomi, og disse film vil være med til at fastholde dette fokus og italesætte den gode ergonomiske adfærd. På den måde får den enkelte medarbejder endnu et redskab til at forbedre arbejdsmiljøet, både for sig selv og sine kolleger.

Læs mere om de tre første film her.

Ønsker du at vide mere om, hvordan I som virksomhed kan bruge film i jeres arbejdsmiljøarbejde, kontakt venligst NIRAS JOBLIFE