Suk – nogen har stillet på min stol… Hvordan var det nu det var?

Se, hvordan du indstiller og varierer din arbejdsstilling ved skrivebordet i filmen NIRAS JOBLIFE har lavet.

De fleste har på et eller andet tidspunkt haft besøg af en ergoterapeut for at få indstillet stolen, finde den rigtige højde på bordet eller få gode råd om variation og tilrettelæggelse af arbejdet på kontoret. Og så er der gået lidt tid, hvor de gode, gamle vaner vender tilbage. Og nogen stiller måske endda på ens stol, så man slet ikke kan finde tilbage til den fantastiske indstilling.

I den lille film får du nogle enkle huskeregler, som angiver de bedste arbejdsstillinger og muligheder. Ved at gennemgå nogle grundlæggende ideer om, hvordan kroppen arbejder bedst, bliver det logisk og enkelt at indstille og variere dine arbejdsstillinger i hverdagen ved skrivebordet. Se filmen og lær, hvorfor ’Burgeren’ ikke bare er menuen i kantinen, og hvorfor den ’afrikanske kropsholdning’ skal være et mål for alle os vesterlændinge.

God fornøjelse – blot 15 minutters inspiration og du er selvkørende på indstilling og variation. Brug filmen på kontoret, når I har behov for en genopfrisker på de gode arbejdsstillinger.