Nye muligheder, når ALECTIA fusionerer med NIRAS

Kort før jul annoncerede vi, at ALECTIA og NIRAS fusionerer. Det betyder, at ALECTIAs division for Ledelse, Sundhed og Arbejdsmiljø, der nu hedder JOBLIFE, kan tilbyde bredere faglighed og tilstedeværelse i hele landet.

Med fusionen skaber vi en virksomhed med flere end 2000 ansatte, hvoraf ca. 80 medarbejdere dagligt – og sammen med vores kunder – har fokus på at skabe sikkerhed, sundhed, trivsel og produktivitet på jobbet.

Fusionen bliver en realitet, når der senere i 2017 ligger en endelig godkendelse fra Civilstyrelsen, Erhvervsstyrelsen og Konkurrencestyrelsen.

Endnu bedre geografisk dækning

Når integrationen af de to virksomheder bliver endeligt gennemført, får vi en betydelig bedre geografisk dækning. Vi får kontorer i alle områder af Danmark. Konkret betyder det, at vi får ekstra god mulighed for at betjene vores kunder og for at tiltrække endnu flere dygtige medarbejdere, bl.a. i Aalborg og Esbjerg. Vi vil også være repræsenteret i Norge og Sverige – hvilket flere af vores internationale kunder har reageret positivt på. Alle de skandinaviske lande har stort fokus på et godt arbejdsmiljø, og vi vil undersøge mulighederne for at brede vores ekspertiser ud til disse nye markeder – til gavn for jer som kunde.

Nye typer kunder og bredere faglighed

ALECTIA og NIRAS komplementerer hinanden godt, når det gælder typer af kunder og faglighed. ALECTIA har en lang og stolt tradition inden for byggeri, fødevarer, hospitaler og den offentlige sektor. NIRAS tilfører til gengæld stor viden i forhold til industri, anlæg og ikke mindst miljøområdet. Det giver os mulighed for at se jeres udfordringer i et nyt perspektiv, og med en bredere vifte af kompetencer, er vi sikre på, at vi fremover kan skabe endnu stærkere løsninger – til gavn for arbejdsmiljøet hos jer.

Det er vores klare mål, at du som kunde vil opleve, at fusionen får en positiv indvirkning på vores samarbejde. Du vil komme til at arbejde sammen med de konsulenter, du allerede kender – men nye vil helt sikkert komme til. På længere sigt er det vores ambition, at du får glæde af, at vi får endnu mere robuste faglige miljøer, et bredere udbud af ydelser og mulighed for at betjene markedet fra en række nye geografiske lokationer.

Frem til den endelige godkendelse af fusionen arbejder vi videre som hidtil. Vi har et spændende 2017 foran os, og vi glæder os til at fortælle mere om den nye, samlede virksomhed i de fremtidige nyhedsbreve.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev