Dansk Kemidatabase skifter udseende og får to nye abonnementstyper

Dansk Kemidatabase, der ejes af Joblife a/s, har været mange kunders foretrukne kemistyringssystem i mere end 20 år. Databasen skifter udseende, og samtidig lancerer vi to nye abonnementstyper og en række nye muligheder i databasen.

Dansk Kemidatabase

2 nye abonnementstyper og nye tilkoblingsmuligheder

Dansk kemidatabase har kvalitetssikrede instruktioner med tilhørende sikkerhedsdatablade på mere end 17.000 produkter, og den har fået en nyt frisk forside i form at en hjemmeside med guides, nyheder, cases m.v. Samtidig præsenteres i alt fire abonnementstyper sammen med 16 ekstra moduler, så den enkelte virksomhed kan få sin helt egen skræddersyet løsning, der matcher ens behov. Abonnenterne får nu desuden loyalitetsfordele.

Joblife a/s står bag Dansk Kemidatabase med 14 kemikere, der kvalitetssikrer oplysningerne i sikkerhedsdatablade og instruktioner m.v., ligesom de funger som sparringspartnere og eksterne kollegaer for abonnenterne.

Nuværende service-abonnenter får med lanceringen desuden uden meromkostninger en række yderligere fordele som netværk, webinarer og rabatter.

Besøg den nye hjemmeside og få en hurtig præsentation af Dansk Kemidatabase via vores nye introfilm på forsiden af den nye hjemmeside.

Få en hurtig præsentation af Dansk Kemidatabase via vores nye introfilm

Dansk Kemidatabase video

Vil du have en gratis introduktion til Dansk Kemidatabase?

Måske I blevet nysgerrig på, hvad Dansk Kemidatabase kan tilbyde jeres virksomhed?

I inviteres til at deltage i vores gratis webinar om Dansk Kemidatabase, som holdes den 17. august 2021 kl. 10.30 – 12.00.  Få en præsentation af de 4 abonnementstyper og se de mange ekstra muligheder og fordele, man får ved et abonnement.

Interesseret i at modtage nyhedsbrevet fra Dansk Kemidatabase?

Det er fremad muligt, både for abonnenter og ikke-abonnenter, at få et nyhedsbrev fra Dansk Kemidatabase med nyt på kemiområdet og nyt vedr. databasen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev