Mærk dit lederskab og få styr på arbejdsmiljøet

Mærk dit lederskab og få styr på arbejdsmiljøet

Har det også været svært for dig og dine medarbejdere at vænne sig til hverdagen efter Corona? Og kan du ikke helt sætte fingeren på, hvorfor dynamikken er udfordret? Så fat mod. Det er helt naturligt, men det er også nu, hvor du skal være den tydelige leder, siger ekspert i arbejdsmiljø.

Ledernetværk F5 har publiceret en artikel om lederskab, efter Corona ikke mere præger vores hverdag. Signe Ejersbo, kultursociolog og chefkonsulent i Joblife fortæller om, at der er nogle praksisser og måder at være sammen på, som er blevet udfordret, og de skal nu genetableres eller ændres helt: ”Mange ledere vil opleve, at det nu er nødvendigt at sætte nogle nye rammer. Man har haft nogle andre relationer til medarbejderne gennem de seneste to år, og der har været en anden forvaltning af frihed og krav”.
Signe fortæller om at tage nogle andre værktøjer i brug. ”Der er tre skridt til en omstrukturering eller genetablering,” forklarer Signe Ejersbo, ”først skal du finde ud af, hvad du vil med din ledelse. Dernæst skal du lytte til medarbejderne. Og til sidst skal du tage en beslutning”.

Signe fortæller i artiklen til Elisabeth Hamerik Schwarz om ”Start med dig selv”, ”Hellere være for tydelig end utydelig” og ”Bare rolig, det er midlertidigt”.

Læs hele artiklen på F5’s hjemmeside

F5 - ledernetværk

F5 faciliterer over 70 ledernetværk med mere end 350 netværksmøder årligt. De samarbejder med Danmarks bedste ledelseseksperter og forfattere, som sikrer et højt fagligt niveau til deres events. Deres magasin F5 Update holder medlemmer opdateret med seneste trends og tendenser indenfor lederudvikling. Læs mere om F5 på deres hjemmeside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev