Ny viden til deltagerne på SUPP17

Mange virksomheder deltog med hele arbejdsmiljøorganisationen på den supplerende uddannelse, som ALECTIA Joblife holdt d. 6. og 9. marts henholdsvis København og Vejle.

Det har været rigtig spændende, at være med til SUPP17. Arrangementet er en god anledning til at hele arbejdsmiljøorganisationen kommer afsted sammen og får ny inspiration til arbejdsmiljøarbejdet. På SUPP17 havde alle mulighed for at vælge relevante workshops i forhold til de daglige arbejdsopgaver. Plenumoplægget var meget inspirerende og tankevækkende – og var en god måde at sætte rammen for dagen. Næste gang vil jeg dog være lidt mere kritisk i forhold til de workshops jeg tilmelder mig til – det er nemt at blive fristet til at vælge noget man kender i forvejen frem for hvad der egentlig kunne være rart at få ny viden om

Dagen startede med en velkomst ved direktør Jacob Sachse, som satte perspektiv på, om vi kan holde til et langt arbejdsliv, hvor vi skal være længere og længere.
Jannick B. Pedersen, Dare Disrupt holdt et tankevækkende indlæg om nye muligheder ved den digitale teknologis indmarch og betydning for arbejdsmiljøet. Der var herefter et quick fix, hvor både musklerne og latteren kom i spil. Der var 2 gange 8 valgfrie workshops, hvor deltagerne selv kunne sammensætte indholdet af dagen efter deres behov. Dagen sluttede med fokus på, at sætte kerneopgaven i centrum, og hvordan arbejdsmiljøarbejdet på den måde kan blive en integreret del af virksomhedens drift.

Supp17 gentages d. 25. sept. og 2. oktober med en ny spændende plenumoplægsholder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev