Nyansættelse igen bidrager til Joblifes vækst

Sine Hansen

Grundet stadig stor efterspørgsel på rådgivning om kemi har Joblife i november sagt velkommen til den 17. medarbejder i faggruppen kemi og biologi kun 2 uger efter den forrige konsulent startede.

Sine Hansen, cand.scient. i biologi, der er startet på Kolding-kontoret, kommer fra en stilling i en kommune, hvor hun bl.a. stod for et superplejehjems kemiske arbejdsmiljø, kemiske APV, substitution, risikovurdering samt udvikling af undervisningsforløb omkring kemi og værnemidler. Sine har forinden haft job i undervisningsbranchen i flere år, hvor kemi og biologi var på skemaet.

Sine skal i Joblife bl.a. rådgive om kemisk arbejdsmiljø og herunder kemiske risikovurderinger og substitution, ligesom hun skal foretage arbejdshygiejniske målinger for vurdering af medarbejderes eksponeringer af støv, gasser og dampe.

Joblife har med Sine budt velkommen til 5 medarbejdere bare siden 1. august.

”Vi er meget glade for at byde velkommen til en ny Joblife’er. Joblife er inde i en ekspansion, som har til formål at styrke organisationen og forretningen. Væksten i 2021 forventes at blive mere end 15% oven på 2020, hvor vi voksede 13%. Med flere ansatte kommer forrentningen til at kunne fortsætte med at vokse i 2022. Ved at tilføre flere kompetente konsulenter til Joblife håber vi at styrke vores egen organisation, vores trivsel og vores samlede kompetencer og vores berøring med de mange kunder, som lægger opgaver hos os hver dag”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev