Så er fusionen på plads

Efter mere end fire måneders forberedelse er fusionen imellem ALECTIA A/S og NIRAS A/S nu på plads, og vi er en samlet virksomheder. Fremadrettet hedder vi NIRAS A/S – eller som vi siger internt ”det nye NIRAS”.
Med større geografisk dækning – lokalt som globalt – samt flere eksperter og ekspertiser, er det vores mål, at du som kunde nu har adgang til stærkere rådgivningsydelser i ét hus.

I Danmark er NIRAS nu blandt markedslederne inden for alle forretningsområder, og i Sverige og Norge har vi et solidt fundament og store ambitioner om yderligere vækst på alle områder.

På arbejdsmiljøområdet er vi nu mere end 70 konsulenter, der sammen med vores kunder skaber sikkerhed, sundhed, trivsel og produktivitet på jobbet. Som Danmarks største arbejdsmiljørådgiver tilbyder vi rådgivning, undervisningen og sparring over hele landet. Vi har allerede udvidet vores uddannelsesaktiviteter således, at vi fremover også vil kunne tilbyde den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse samt koordinatoruddannelsen i flere byer.
Vi har glædet os til at fusionen kom på plads og ser frem til at fortælle jer mere om de spændende muligheder fusionen giver. Vi holder naturligvis igen Supp17 og Tank Op!, som nu også holdes i Aalborg. NIRAS JOBLIFE er klar til at hjælpe jer med jeres udfordringer omkring sundhed samt fysisk og psykisk arbejdsmiljø – og vores konsulenter er dem som I kender.

Velkommen til NIRAS JOBLIFE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev