Tænk anderledes – mange aktiviteter kan ske online

Online moeder

Coronakrisen påvirker alle vores gøremål – både på jobbet og privat.

Vi er afhængige af at mødes med vores kollegaer eller forretningspartnere, og så er vi nødt til at tænke anderledes.

Hos Joblife er vi i mange situationer skiftet til online aktiviteter. Vi yder fx rådgivning online, rådgiver 1:1 mht. indretning af en hjemmearbejdsplads, laver en demonstration af Dansk Kemidatabase eller holder kurser i kemisk risikovurdering.

Og så holder vi arbejdsmiljønetværksmøder, både for private virksomheder og for vand- og spildevandsforsyningsbranchen. Og her er vi nu også gået over til online møder.

Online aktiviteter er på nogle måder anderledes, end vi er vant til, og det giver også udfordringer, men vi lærer hver gang.

I høj grad oplever vi, at det gælder om at turde vise, at vi ikke er eksperter i både arbejdsmiljø og i afholdelse af online aktiviteter, og det sker da også, at ”teknikken driller” lidt, men det er jo nok os, der er ude, hvor vi ikke plejer at være.

VI har netop holdt netværksmøder med vand- og spildevandsforsyningerne samt for en række virksomheder i Syddanmark – hvor der blev delt erfaringer fra virksomhedernes anderledes arbejdsdag og med at få arbejdsmiljøarbejdet holdt i gang. Desuden underviste Stefan Hansen i indretning af hjemmearbejdspladsen, så der var ny inspiration og input med fra mødet, der blev faciliteret af Gitte Marcussen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev