TankOp! om ledelse, sundhed og arbejdsmiljø

Denne gang kan du bl.a. høre chefkonsulent hos Ledernes Hovedorganisation Signe Tønnesen fortælle om ledelse og stres, du kan deltage i seks forskellige workshops, og så kan du møde vores nye direktør, Jacob Ulrik Sachse.

Endnu en gang inviterer vi dig til at deltage i vores populære inspirationsmøder, TankOp! Møderne afholdes både i Kolding (31. maj), Aarhus (7. juni) og Virum (9. juni), og det er ganske gratis at deltage.

Vi indleder arrangementet med en velkomst af Jacob Ulrik Sachse, der er ny direktør for Ledelse, Sundhed og Arbejdsmiljø. Derefter gives talerstolen videre til chefkonsulent hos Ledernes Hovedorganisation Signe Tønnesen, der i plenum sætter fokus på ”Lederen mellem begejstring og belastning”. Mange ledere oplever lederjobbet som en balancegang mellem begejstring og belastning, og når balancen tipper, risikerer lederen at blive ramt af stress. Det har store konsekvenser for hele organisationen – både fordi en stresset leder er en stækket leder, og fordi stress har tendens til at smitte.

Derefter får du mulighed for at deltage i 2 af 6 workshops:
• Social kapital gennem sikker drift
• Persontest som værktøj til bedre samarbejde
• Kan kroppen følge med jobbet
• Aktive pauser
• Safety Walk
• APV ind i hverdagen

Du får desuden mulighed for at møde mange af vores dygtige konsulenter, der er eksperter inden for hvert deres område, og som gerne tager en uformel snak.

Målgruppen for TankOp! er ledere, arbejdsmiljøledere, HR-afdelinger og andre engagerede medarbejdere inden for ledelse, sundhed og arbejdsmiljø.

Se vores kommende arrangementer her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev