To nye Arbejds- og Organisationspsykologer

Joblife har igen styrket sin medarbejderstab ved at have budt velkommen til to nye autoriserede psykologer. Cand. Psych. Aut. Peter W. Carlsen er startet i Aarhus, og Cand. Psych. Aut. Gulsah Eroglu er startet i Kolding.

Peter Carlsen kommer fra en stilling i Arbejdstilsynet og herunder som konsulent på beskæftigelsesministeriets rejsehold inden for psykisk, fysisk og organisatorisk arbejdsmiljø. Forinden var Peter ansat i Arbejdsmedicinsk klinik på Aalborg Universitetshospital og AS3.

Gulsah Eroglu kommer fra stillinger i Væksthuset i Odense som afdelingsleder og med konsulentfunktion overfor kommuner. Forinden har Gulsah været ansat som psykolog i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, PPR i Odense Kommune med bl.a. rådgivning, supervision og sparring til skoleledere.

Gulsah og Peter bidrager med værdifulde forskelligartede erfaringer og kompetencer og indgår i vores faggruppe, der rådgiver indenfor ledelse og psykisk arbejdsmiljø. Faggruppen oplever i øjeblikket stor efterspørgsel på rådgivning til både store og små projekter og undervisningsopgaver indenfor et bredt spekter af emner – psykologisk sikkerhed, supervision, individuelle samtaler, kultur, samarbejde, psykisk arbejdsmiljø, krænkende adfærd m.v.

Joblife glæder sig p.t. over de mange nye konsulenter, som starter i vores konsulenthus, og vi ser frem til den næste, der er ansat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev