Vi byder igen velkommen til 2 arbejdsmiljøkonsulenter

Den 1. november har Joblife budt velkommen til yderlig 2 arbejdsmiljøkonsulenter i henholdsvis Aarhus og Kolding.

Inge Terp - Thomas Ringtved Bjerring

Thomas Ringtved Bjerring er civilingeniør i kemi og bioteknologi, og kommer fra en stilling hos Eurofins Miljø Luft, som kunderådgiver i on-site luftanalyser og har bl.a. arbejdet med arbejdshygiejniske målinger og kemisk indeklima. Tidligere har Thomas været ansat 4 år som konsulent ved Eurofins Product Testing, hvor han har rådgivet om kemiske produktafgasningstest.

Thomas, der er ansat i Aarhus, indgår i Joblifes team af 17 kemikere. Han skal bl.a. rådgivere om kemisk arbejdsmiljø og herunder kemiske risikovurderinger, substitution m.v., ligesom han skal foretage arbejdshygiejniske målinger og rådgive om luftforureninger og kemisk indeklima.

 

Inge Terp kommer fra en stilling som EHS Manager hos LM Wind Power, hvor hun har arbejdet i 9 år med implementering af ledelsessystemer, myndighedskontakt og sikre overholdelse af gældende lovgivning. Det har givet stor erfaring med at arbejde i et internationalt miljø, samt med medarbejdere fra mange forskellige kulturer.

Inge er tidligere medarbejder i Joblife, da vi hed ALECTIA, hvor hun i 10 år var arbejdsmiljøkonsulent med fokus på arbejdshygiejniske målinger, støj, APV mv., hvorfor mange kunder sikkert vil kunne genkende hende fra dengang. Vi er meget glade for at have Inge tilbage igen.

Inge, der er ansat i Kolding, indgår i Joblifes team af rådgivere indenfor systematisk og strategisk arbejdsmiljø, ulykkesforebyggelse, APV, ledelsessystemer m.v.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev