Arbejdsmiljøuddannelse får topkarakter

Troels Toft Nielsen, afdelingsleder og Axel Grøndahl Kristiansen, vicedirektør på Danmarks Tekniske Universitet, DTU giver NIRAS JOBLIFE og Thomas Milfeldt, der var underviser, topkarakter efter at de har været på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

Arbejdsmiljøuddannelse får topkarakter

Vi har netop gennemført den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse på 22 timer, som arbejdsmiljørepræsentanter og ledelser skal gennemføre. Det var tre gode og inspirerende dage i selskab med deltagere fra meget forskellige brancher.
Særligt oplevede vi:
• Værdien af at høre andre branchers udfordringer
• At få ideer til værktøjer, som vi kan vælge at tage i anvendelse for at identificere og følge op på arbejdsmiljøhændelser
• At få overblik over den gældende lovgivning i Danmark
• At få viden om, hvor vi kan søge yderligere viden og inspiration

Vi kan anbefale NIRAS' arbejdsmiljøkursus

Chefkonsulent Thomas Milfeldt, som var underviser på Troels og Axel’s arbejdsmiljøuddannelse, har været arbejdsmiljøprofessionel i over 20 år og undervist de seneste 10 år. Thomas mener, at ud over at have bred faglig viden, så er nøglen til den gode arbejdsmiljøuddannelse, at underviseren skal have engagement og skal have indblik i de forskellige branchers arbejdsmiljø og skal kunne referere til eksempler fra praksis. Deltagerne skal føle sig inddraget og lyttet til, så de får lyst til at tage aktiv del i undervisningen. Denne meget levende undervisning har Thomas praktiseret i mange år med stor succes.

I Danmark findes mellem 30 – 40 private udbydere af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Hertil findes en række virksomheder, som selv står for undervisningen af arbejdsmiljøgruppens ledere og arbejdsmiljørepræsentanter. I dette brede udbud af arbejdsmiljøuddannelser udmærker NIRAS JOBLIFE sig ved at have meget alsidige og erfarne undervisere, ligesom vi bruger psykologer som medundervisere til psykisk arbejdsmiljø. Denne opskrift på en arbejdsmiljøuddannelse er medvirkende til succesfuld feedback fra kursisterne.

Hvis du mangler arbejdsmiljøuddannelsen kan NIRAS JOBLIFE tilbyde dig en uddannelse af høj kvalitet med erfarne underviserer. Læs mere om de åbne uddannelser, og kontakt os gerne for et tilbud på en virksomhedsuddannelse.