STARK Danmarks arbejdsmiljøuddannelse blev afholdt ved computeren

STARK Danmarks arbejdsmiljøuddannelse blev afholdt ved computeren

Normalvis bliver STARKs arbejdsmiljøgrupper inviteret til at mødes fysisk til deres arbejdsmiljøuddannelse – én i vest og én i øst. Men det fik corona virussen spændt ben for, og i stedet for at aflyse uddannelsen, blev det konverteret til en online-uddannelse.

Trine Adsersen, HSEQ Business Partner fra STARK Group, hjalp til med planlægningen og var til at begynde med skeptisk med hensyn til, om det ville fungere.

Mange af vores medarbejdere er ikke vant til at sidde ved en computer en hel dag, og jeg var derfor lidt bekymret for, om der ville komme en dialog omkring arbejdsmiljøarbejdet, som vi er vant til, når vi afholder det fysisk”, fortæller Trine Adsersen.

Men vi fandt ud af, at det faktisk fungerer fint, når undervisningen er online. Specielt når vores deltagere var delt ind i små grupperum, hvor der kunne arbejdes i mindre grupper. Ligesom vi ville have gjort det, hvis vi havde været samlet fysisk”, uddyber Trine Adsersen. ”Alle deltagerne tog godt imod den nye afholdelsesmetode, og Lasse Boo Hartmann var god til at inddrage alle i undervisningen, selvom han ikke stod ansigt til ansigt med dem”, afslutter hun.

3 gode ting ved at afholde undervisningen online:

  • Mindre belastning af miljøet – ingen transport
  • Tidsbesparende
  • Nemmere at samle folk
Om STARK

80 lokationer i Danmark med 2500 medarbejdere.

I hele STARK Group koncernen er der 10.000 medarbejdere.