Behov for uddannelse i en Corona-tid kan løses med onlineuddannelser

Vi tilbyder en lang række nye onlineuddannelser

Arbejdsmiljøuddannelser

Der er, på trods af Corona, behov for efteruddannelse af arbejdsmiljøorganisationen, medarbejdere, teknikere m.fl.

Onlineuddannelser sikrer, at arbejdsmiljøorganisationen og andre kan få den uddannelse, der er nødvendig for at virksomheden får tilført de kompetencer og den viden, som de har behov for.

Baggrunden for uddannelse kan være, at der skal håndteres nye situationer, som fx det øgede hjemmearbejde mange virksomheder nu har, eller der kan være behov for opkvalificering mht. basisviden indenfor arbejdsmiljø. Desuden kan der være nye regler og krav, som virksomheden har behov for at kende, som fx de nye SCIP-regler, der er trådt i kraft i januar. Og der kan være behov for træning af medarbejdere i nye roller og opgaver.

Vi har udvidet vores tilbud af onlineuddannelser, der er spredt over mange aktuelle arbejdsmiljøfaglige emner, som fx ”Motivation og hjemmearbejde”, ”Hjemmearbejdspladsen – tips og tricks til indretning”, ”Introduktion til kemi på arbejdspladsen” og mange andre.

Målrettede virksomhedsuddannelser

Vi afholder også mange virksomhedsuddannelser online, hvor vi målretter uddannelsen i indhold og længde til den enkelte virksomheds behov.  En nem måde at samle medarbejdere på tværs af landet til samme uddannelse, som kan skabe et fælles afsæt og vidensniveau på kort tid.

Læs om, hvordan DLG fik undervist deres medarbejdere vedr. kontorindretning

Kontakt gerne vores kursusansvarlige Malene Arbjerg på 22 22 21 09, maar@joblife.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev