”Deltagelsen i Supp16 var virkelig en positiv overraskelse, og både undervisere, forplejning og lokaler var i top”

Mere end 500 deltog på den konferencelignende supplerende uddannelsesdag for arbejdsmiljøgrupperne. Dagen blev holdt i DGI-Byen i København og på Vingsted Hotel & Konferencecenter nær Vejle. Vi fortsætter konceptet og er klar med Supp17 til marts.

Jeg var på forhånd lidt skeptisk, da jeg ikke helt kunne se, hvorfor Supp16 var relevant for mig som arbejdsmiljøleder,

Jan var blevet opfordret til at deltage af sin lokale arbejdsmiljørepræsentant Michael Hjort. Michael havde samlet tilmeldt alle arbejdsmiljørepræsentanterne i Keolis til ALECTIAs supplerende arbejdsmiljøuddannelse SUPP16, men han manglede opbakning fra arbejdsmiljølederne og opfordrede derfor Jan til at deltage.

Deltagelsen i SUPP16 var virkelig en positiv overraskelse, og både undervisere, forplejning og lokaler var i top,

Samtidig var dagen en god måde at få talt arbejdsmiljøarbejde – ikke bare med egne arbejdsmiljørepræsentanter, men også med andre, der arbejder med emnet til hverdag.

Programmet var meget relevant, og den eneste bemærkning, jeg har til dagen, er, at det var vanskeligt at vælge, hvilke workshop jeg skulle deltage i – der var simpelthen så mange, der var relevante for min hverdag.

Dagen var i hans øjne en succesoplevelse, og hans skepsis blev helt manet i jorden.

Jeg er bestemt med næste gang,

Fælles arbejdsmiljøuddannelse med individuelt udbytte

Det er en fornøjelse at kunne give over 500 deltagere ny faglig viden med hjem fra de 2 konferencedage, hvor vi oplevede masser af dialog på de 16 workshops samt latter og refleksion under de 3 plenumoplæg. Særligt Torben Wiese gav en god start med input om at ændre vaner, og det var med gode grin undervejs.

Mange virksomheder har benyttet Supp16 til at sende alle i arbejdsmiljøgrupperne af sted på samme uddannelse. De landsdækkende virksomheder har udnyttet muligheden for at kunne tilbyde samme supplerede uddannelse og har haft deltagere med i både København og Vejle.

Muligheden for selv at kunne kombinere de faglige emner ved valg af forskellige workshops har været en meget stor årsag til, at mange deltagere har valgt Supp16, da man så kan få et individuelt udbytte. Der er virksomheder, som har valgt at sprede deltagerne på de forskellige workshops, så de får viden med hjem om alle 16 faglige emner, men der har også været en virksomhed, som har meldt alle til samme workshops om formiddagen, da de netop skal arbejde med det emne i egen organisation, mens der så har været frit valg om eftermiddagen.

Vi er klar med nyt program i Supp17

Den store interesse for Supp16 i marts og gentagelsen Supp16 2.0 i oktober betyder, at vi allerede nu er klar med et spændende program til Supp17.

Workshops om det psykiske arbejdsmiljø har haft særlig stor søgning, så i Supp17 er der igen en række workshops inden for dette felt, ligesom der er mange andre spændende nye emner indenfor andre faglige områder, som arbejdsmiljøgrupperne skal mestre.

Læs mere om Supp17, og læs også om vores mange andre uddannelsesforløb inden for arbejdsmiljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev