Joblife a/s styrkes

Joblife as styrkes

NIRAS udskiller aktiviteter indenfor rådgivning og undervisning om arbejdsmiljø, sundhed, ledelse og organisationsudvikling – NIRAS JOBLIFE – i et selvstændigt selskab under navnet Joblife a/s. Dette sker den 1. november 2019.

Udskillelsen sker for at styrke rådgivningsaktiviteterne på området for sikre, sunde og engagerede arbejdspladser. Samtidig styrkes ejerkredsen i Joblife a/s med Jan Steenhard og Finn Rosenthal. Jan Steenhard indtræder som administrerende direktør.

Vi skal senere på pension, og vi skal holde på den højt kvalificerede arbejdskraft, som bevarer Danmarks konkurrenceevne. Jobbet og livet hænger sammen, uden job er livet mindre rigt, fordi mennesker blomstrer, når de bidrager til et formål og til deres kolleger. Så vi ønsker at bistå vores kunder til at skabe sikre, sunde og engagerede arbejdspladser, som vi ved styrker konkurrenceevnen og det gode arbejdsliv. Det er dette ”kald”, som Joblife a/s har, og som vi hver dag arbejder for at hjælpe vores kunder til at realisere på deres arbejdspladser.

Joblife fortsætter uændret på de nuværende lokationer i NIRAS, og konsulenterne kan uændret træffes på de samme mobilnumre. Alle får nye mailadresser, hvor @niras.dk erstattes af @joblife.dk.

Man kan også komme i kontakt med Joblife a/s på det nye hovedtelefonnummer, som er 88 19 18 00.

 

Associeret med NIRAS

Joblife a/s er associeret med NIRAS, det betyder at samarbejdet og adgangen til tværfaglige kompetencer bevares, ligesom NIRAS forbliver i ejerkredsen.

Joblife a/s er autoriseret arbejdsmiljørådgiver på alle 5 faglige områder (ergonomi, biologi, kemi, fysiske og psykiske områder). Vi leverer rådgivning på basis af 40 års erfaringer fra alle brancher – både offentlige og private. Vi er godkendt, både som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse samt den lovpligtige koordinatoruddannelse.

Joblife a/s’ medarbejdere glæder sig til at fortsætte samarbejdet med kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere under nyt navn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev