Så er der åben for ansøgning af 80 % tilskud til aut. arbejdsmiljørådgivning.

80 % puljen

Mange flere har fået øjnene op for, at det nu er muligt at få 80 % tilskud til fx aut. Arbejdsmiljørådgivning til indsatser indenfor ulykker og nedslidning fysisk og mentalt.

D. 20. april blev reglerne for arbejdsmiljøpuljen ændret, så det nu er muligt for private virksomheder med P-enheder op til 100 ansatte samt offentlige virksomheder med P-enheder op til 50 ansatte at få 80 % tilskud, når de fx bruger en autoriseret arbejdsmiljørådgiver.

At langt flere virksomheder nu kan søge tilskud betyder, at det sætter skub i projekter, der kan forebygge ulykker samt fysik og psykisk nedslidning. Ændringen har også betydet, at der nu kan søges tilskud til indsatser vedr. støv, støj og kemi, og det kan også mærkes på de henvendelser, som vi får fra virksomheder.

Der er 100 mio. kr. i puljen i år, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet, så man skal ikke vente for længe med at ansøge. Det er let af søge, da Joblife står for det meste af arbejdet. Vi har stor erfaring med puljen, som har været i gang det sidste års tid.

Horsens Ny Teater har bl.a. gjort brug af puljen til at få styr på kemien. Læs mere om Horsens Ny Teaters indsats.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev