SCIP – hvad er det? Er I omfattet af nye regler, der gælder pr. 5. januar 2021?

Webinar - SCIP

Er I fx producent af varer, og disse består af delkomponenter, som indeholder problematiske kemiske stoffer, så skal de registreres. Dette er for at øge muligheden for at kunne genbruge affald, når produktet på sigt skal kasseres.

Reglerne, der benævnes SCIP, trådte i kraft den 5. januar, og de gælder, ud over for producenter, også for leverandører, distributører, samlevirksomheder, importører og forhandlere indenfor EU.

Men hvad betyder reglerne egentligt? Er jeres virksomhed omfattet? Og hvad skal registreres? Det kan være svært at finde rundt i reglerne, som kan synes omfattende.

Processen med at nå i mål med SCIP kan, afhængig af virksomhedstype og branche, være lang. Derfor er det vigtigt at kende til kravene, samt hvem og hvad der er omfattet.

Du kan læse mere om SCIP her

Kom på gratis webinar og bliv klogere på SCIP

Joblife holder et gratis webinar, hvor vi vil give svarene på de mange spørgsmål vedr. SCIP. Vi vil bidrage til at skabe klarhed om de nye regler, og hvad de betyder for danske virksomheder.

Webinaret afholdes den 19. maj kl. 14.00 – 15.00

Målgruppen er alle virksomheder, der er producenter, leverandører, distributører, samlevirksomheder, importører og/eller forhandlere af varer og delkomponenter i EU, samt andre der ønsker mere viden på området.

Læs mere om indhold og tilmelding på SCIP-webinaret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev